Isolatie en energiezuinige oplossingen

De subsidieregeling ondersteunt Drentse ondernemers in het verlagen van hun energiekosten. Dit kan bijvoorbeeld door het (beter) isoleren van wanden, gevels of daken, de aanschaf van energiezuinige verlichting, ventilatie en verwarming of het toepassen van slimme en energiezuinige toepassingen om onnodig energieverbruik te voorkomen. Een compleet overzicht van de maatregelen die in aanmerking komen voor de subsidie staat op de website van SNN. Drentse ondernemers kunnen voor maximaal 40% van de kosten een subsidie aanvragen. De aanvrager kan maximaal € 30.000,- ontvangen.

Kijk op de website van de Provincie Drenthe voor meer informatie.

Ander nieuws

Maatschappelijke Energielening tegen 0% rente

Sinds kort is het Energiefonds Drenthe uitgebreid met een vierde financieringsvorm. De Maatschappelijke energielening is een renteloze lening bestemd voor maatschappelijke organisaties die beschikken over eigen vastgoed of accommodatie en die willen investeren om dit te verduurzamen d.m.v. energiebesparing en/of duurzame energie-opwek.

Energiefonds Drenthe: Nieuwsbrief #5

In de eerste nieuwsbrief van 2023 leest u alles over de renteloze Maatschappelijke Energielening, de Financieringstafel Drenthe en vertelt ElecHydro over het maken van groene Energie.

Terugkijken Webinar: Circulair ondernemen in Drenthe: Hoe dan?

Tijdens de ‘Week van de circulaire economie’ organiseerden wij het Webinar ‘Circulair ondernemen in Drenthe: Hoe dan?’